Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 4. évad megihletett, hogy milyen is lehet az élet most a Baker Streeten, hogy már csak hárman - Sherlock, John és Rosie - maradtak. Apró szösszenetek a mindennapjaikról. 

Barbara Might 2016.01.08. 19:27

Szeptember 19

Redbeard egy másik megvilágításban. Egy évforduló. Sherlock és John, Sherlock és Mycroft. 

(Időben, mikor Mary és John külön voltak és nagy valószínűséggel John visszaköltözött Sherlockhoz.) 

Már volt róla szó nem is olyan régen, hogy megszervezünk egy Írói kihívást a BBC Sherlock rajongók számára és Scale blogján leadott szavazatok alapján el is indítottuk ezt. A jelentkezési folyamat már elindult, de még semmi sincsen veszve. Akinek felkeltette az érdeklődését a verseny akár íróként, akár olvasóként, az látogasson el a Kihívás blogjára, ami: sherlockkihivas.blogspot.hu  Itt részletesebben is megismerkedhettek a Kihívással. 

Várjuk a jelentkezéseket! 

Scale Sand és Barbara Might

Kedves Olvasók!


Tegnapi napon a Facebookon lezárult az első Sherlock rajongóknak szervezett verseny, ahol is Fodor Péter története került ki nyertesen. A jutalma az, hogy Scale és én is kitesszük az oldalunkra az írását. 

Fogadjátok tehát sok szeretettel a győztes művet!

 

Barbara Might

Nem is igazán szeretnék elárulni sokat, hogy miről is szól ez a történet. Legyen annyi elég, hogy Sherlockról és Johnról és hogy dráma/angst, úgyhogy így kezdj neki. Talán egy-két papírzsepire is szükséged lehet. 

 

Igen, második, mert az első jelenleg is zajlik egy facebook-csoportban az én és az egyik kedves ismerősöm vezénylésében. Ez egyelőre egy amolyan próbaverzió, viszont szeretnénk kibővíteni a játékot, hiszen olyan sokfajta verseny zajlik minden fandomban/ból, viszont Sherlock az nincs. 
Viszont mielőtt belevágnánk, fel szeretnénk térképzeni, hogy van-e igény egy ilyen jellegű versenyre? Körülbelül mennyi ember jelentkezne írónak és olvasónak/pontozónak?
Ezért aztán Scale blogján (itt: http://studiesinpink.blogspot.hu/2015/02/ii-magyar-sherlock-rajongok-iroi-kihivas.html) oldalt, legfelül, találtok egy szavazást, kérlek, nyomjatok rá arra a válaszra, amelyikkel leginkább szimpatizáltok.
Köszönjük!
Scale Sand és Barbara Might

 

Barbara Might 2014.12.24. 22:49

Szenteste

Egy aprócska iromány így karácsony szentestéjén tőlem nektek szeretettel. Kellemes Ünnepeket kívánunk:) 

 

Nos ez egy AU lesz, amit nem igazán csináltam eddig, de mindennek eljön az ideje ugyebár:D

A történet a Baskerville étkezdében játszódik, ahol Sherlock Holmes a főpincér. Precizitása vagy arroganciája az amely az emberek eszébe jut, nem tudni, de valószínűbb az utóbbi. Az átlagos hétköznapokat megszakítja John Watson érkezése, akit felvesznek Sherlock mellé pincérnek, akinek természetesen nem tetszik, hogy osztozkodnia kell.

 

Figyelem ez most MorMor lesz!

Jim Moriarty a Reichenbachot túlélte, viszont emlékezetkiesése lett. 

 

Egy kis Johnlock (igen, nyomokban tartalmaz slasht). Az ötlet onnan indult, mikor Sherlock a 3/2-ben megemlítette, hogy egyszer megmérgezte Johnt és kimaradt neki egy szerda. De vajon mi történhetett azon a szerdán?