Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Igen, második, mert az első jelenleg is zajlik egy facebook-csoportban az én és az egyik kedves ismerősöm vezénylésében. Ez egyelőre egy amolyan próbaverzió, viszont szeretnénk kibővíteni a játékot, hiszen olyan sokfajta verseny zajlik minden fandomban/ból, viszont Sherlock az nincs. 
Viszont mielőtt belevágnánk, fel szeretnénk térképzeni, hogy van-e igény egy ilyen jellegű versenyre? Körülbelül mennyi ember jelentkezne írónak és olvasónak/pontozónak?
Ezért aztán Scale blogján (itt: http://studiesinpink.blogspot.hu/2015/02/ii-magyar-sherlock-rajongok-iroi-kihivas.html) oldalt, legfelül, találtok egy szavazást, kérlek, nyomjatok rá arra a válaszra, amelyikkel leginkább szimpatizáltok.
Köszönjük!
Scale Sand és Barbara Might

 

A bejegyzés trackback címe:

https://221b.blog.hu/api/trackback/id/tr297194653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása